datagrids in revLets on Win (Vista / 7)

Phil Davis revdev at pdslabs.net
Fri Dec 18 13:43:30 EST 2009


Using a straight queryRegistry() call here and without involving a 
dataGrid, on Win 7 I got:

    * failure when relying on "auto-detect" security settings in the SA
      settings panel
    * success when I manually checked "registry (read) in same

So it seems the 'auto-detect' feature doesn't always detect everything?

Phil Davis



On 12/17/09 5:42 PM, Malte Pfaff-Brill wrote:
> Hi there,
>
> was happiely coding away on a web project. Build the revlet, works fine on the mac. On Win Vista and 7 it fails with the following error (on setting the dgText of the datagrid to empty.:
>
> 682,119,17
> 465,119,1
> 587,117,1
> 253,113,1
> 241,113,1,_Initialize
> 353,0,0,button id 1005 of bkgnd id 1004 of stack "revDataGridLibrary" of stack "webmon"
> 573,4512,18
> 253,4512,1
> 241,4512,1,dgData
> 353,0,0,button id 1005 of bkgnd id 1004 of stack "revDataGridLibrary" of stack "webmon"
> 90,3205,36
> 449,3205,5
> 535,3205,1
> 241,3205,1,_table.SetText
>
> Anybody got an idea what could cause this?
>
> Cheers,
>
> Malte_______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>
>    

-- 
Phil Davis

PDS Labs
Professional Software Development
http://pdslabs.net




More information about the Use-livecode mailing list