Can't find host?

Andre Garzia andre at andregarzia.com
Mon Jul 28 23:18:31 CDT 2008


Mark,

I can confirm that some versions ago, on windows it returned windows
error codes that were a mess to find in MSDN since they were returned
in decimal values and in MSDN they are in Hex values... ARGH!

Andre

On Sun, Jul 27, 2008 at 3:04 PM, Mark Schonewille
<m.schonewille at economy-x-talk.com> wrote:
> Hi Bernard,
>
> Thanks for the reply. That's really interesting. I remember seeing an error
> like "can't find host". Your seem to get a system error and not a an error
> generated by Revolution. Can anyone else confirm that this has changed?
>
> Actually, I've just tried this in Rev 2.6.1 and I still don't get an error
> message in the result. Maybe the docs are wrong?
>
> --
> Best regards,
>
> Mark Schonewille
>
> Economy-x-Talk Consulting and Software Engineering
> http://economy-x-talk.com
> http://www.salery.biz
>
> Benefit from our inexpensive hosting services. See
> http://economy-x-talk.com/server.html for more info.
>
> On 27 jul 2008, at 19:42, Bernard Devlin wrote:
>
>> I don't know if it is the socketTimeoutInterval being higher than you
>> expect, or a genuine bug on OS X, but on Vista I get this:
>>
>> 192.168.0.141:1235
>> Error 10060 on socket
>>
>> (obviously, using a diff ip address than you are using).
>>
>> Hope that helps,
>>
>> Bernard
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription
> preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>



-- 
http://www.andregarzia.com All We Do Is Code.



More information about the use-livecode mailing list