Icons don't appear

Marian Petrides, M.D. mpetrides at earthlink.net
Tue Apr 8 15:36:46 EDT 2008


Devin

I'm not sure but it certainly sounds like it might be.  I updated the  
report just now to indicate that this probably needs to be reopened.

M
On Apr 8, 2008, at 1:39 PM, Devin Asay wrote:

>
> On Apr 8, 2008, at 10:23 AM, Mark Schonewille wrote:
>> Hi Marian,
>>
>> You have to add the icons to the stack manually, now. This is a  
>> problem where patterns are concerned, since there is no way to  
>> include patterns manually.
>
> <snip>
>>
>> On 8 apr 2008, at 18:13, Marian Petrides, M.D. wrote:
>>> One more thing.  This arrangement worked just fine in 2.1.2 and I  
>>> have no idea what has changed to make it not work on import into  
>>> 2.9.
>>>
>>> Thanks in advance for any help you can offer!
>
> Is this related to
>
> http://quality.runrev.com/qacenter/show_bug.cgi?id=4298
>
> It's marked as resolved, but perhaps it needs to be reopened or  
> another report filed. While 2.9 now allows you to select brushes for  
> inclusion in the standalone, it doesn't give you a way to include  
> patterns and images from the standard and MC libraries.
>
> Devin
>
> Devin Asay
> Humanities Technology and Research Support Center
> Brigham Young University
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the Use-livecode mailing list