Icons don't appear

Marian Petrides, M.D. mpetrides at earthlink.net
Tue Apr 8 12:15:16 CDT 2008


Thanks, Mark.  I've been tearing my hair out.  That appears to do the  
trick!!!  Phew.

If I import and paste the desired icon as an image and overlay the  
icon image for the button, the image appears correctly in the target  
stack when accessed from standalone.

I wonder why the IDE will allow you to select an icon that isn't  
already part of a stack's image library, at least not without  
prompting you to import it first?  Well, no matter, since you have  
solved my number one vexing problem of the day. Thanks again for the  
swift help!!

Marian


On Apr 8, 2008, at 11:38 AM, Mark Schonewille wrote:
> Marian,
>
> Open the Image Library. Click in the stack that needs to get an  
> icon. Select the picture in the Image Library and click on the Place  
> button.
>
> It is strange that I can't find any info about the Image Library in  
> the User Guide, even though there is a place where it says "see the  
> section about the Image Library for more information".
>
> Best regards,
>
> Mark Schonewille
>
>
>> Mark
>> How do I manually import icons?  Thanks.
>>
>> Marian
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the use-livecode mailing list