Deleting grouped control deletes group

Mark Swindell mswindel at santacruz.k12.ca.us
Mon Oct 8 16:46:43 EDT 2007


Interesting.  It doesn't happen on 2.8.1 for me.
Mark

On Oct 8, 2007, at 11:37 AM, Len Morgan wrote:

> This happens in 2.8.1 also.  For some reason, I can't seem to send  
> messages to this board.  Hopefully, replying WILL work.
>
> len
>
>
> Mark Swindell wrote:
>> Thanks for confirming this, Sarah.  I couldn't find a bug report,  
>> so I filed one, #5458.  Please vote for it.
>>
>> http://quality.runrev.com/qacenter/show_bug.cgi?id=5458
>>
>> Mark
>>
>> On Oct 5, 2007, at 4:52 PM, Sarah Reichelt wrote:
>>
>>> On 10/6/07, Mark Swindell <mdswindell at cruzio.com> wrote:
>>>> This was mentioned a couple days ago.  Has anyone else found it  
>>>> to be
>>>> the case?
>>>>
>>>> This is consistently happening with Rev 2.9.0 dp-1,  OS X 10.4,
>>>> Intel MacBook Pro
>>>>
>>>> New stack
>>>> Drag three buttons onto stack
>>>> Group them
>>>> Edit group
>>>> Select a button
>>>> Delete button
>>>>
>>>> Result:  the whole group is deleted.
>>>
>>>
>>> Confirmed with Rev 2.9.0, Intel iMac, OS 10.4.10
>>>
>>> It only happens if you edit group. Deleting a grouped object  
>>> while not
>>> in Edit group works as expected.
>>>
>>> Sarah'
>>> __________
>> _______________________________________________
>> use-revolution mailing list
>> use-revolution at lists.runrev.com
>> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
>> subscription preferences:
>> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>>
>>
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>




More information about the Use-livecode mailing list