Paint Buicket Not working as advertised

Joe Lewis Wilkins pepetoo at Cox.Net
Sat Mar 31 21:42:38 CDT 2007


I should have thought about that being the reason the brush doesn't  
work "now", since I've used it before; however, as the doc I quoted  
in my first email states that the bucket "does change" to the browse  
tool when the cursor is not over an image, it should do that or the  
doc should be changed to reflect the actual activity. Thanks, Jacque.  
You work a lot! But so do I. (smile)

Joe Wikins

On Mar 31, 2007, at 7:35 PM, J. Landman Gay wrote:

> Joe Lewis Wilkins wrote:
>> The brush tool doesn't work at all. The bucket works but doesn't  
>> automatically change to the browse tool when not over an image.
>
> None of the paint tools change, they aren't supposed to. There are  
> also no messages sent to your stack when any of the paint or draw  
> tools are in use. Basically, when you are painting, you are in a  
> different mode.
>
> The brush works, but you need to choose a color first. It isn't  
> initialized to black.
>
> -- 
> Jacqueline Landman Gay         |     jacque at hyperactivesw.com
> HyperActive Software           |     http://www.hyperactivesw.com
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the use-livecode mailing list