start player with rtsp://...

Richard Miller wow at together.net
Fri Dec 7 06:58:23 EST 2007


Mark,

As I recall, I had the same problem and discovered I needed to create  
a new, identical player (by script), and delete the old player, every  
time I needed the player to play an rtsp url. Then the "start player"  
command would work fine. Before creating the new player, of course,  
the script should keep track of all the relevant information about  
the previous player (rect, borders, alwaysbuffer, showController,  
etc.) so it can seamlessly create a new player without the user  
seeing what is happening.

Yes... this is a workaround for a bug.

Richard



On Dec 6, 2007, at 1:50 PM, Mark Talluto wrote:

>
> On Dec 4, 2007, at 6:08 AM, Klaus Major wrote:
>
>> I have a player where I set the filename to a "rtsp://..." url  
>> which works fine.
>>
>> But when I script: "start player xyz" I see: "-5405: Function not  
>> supported"
>> (in german) in the QT controllerbar.
>>
>> No problems when I click the play button (of the QT controller)  
>> manually.
>>
>> What gives? Any hints very appreciated.
>
>
> There is bug: <http://quality.runrev.com/qacenter/show_bug.cgi? 
> id=1239> that may be related.  I need to give it a run on 2.9 to  
> see if the bug still exists.
>
>
> Mark Talluto
> -- 
> CANELA Software
> http://www.canelasoftware.com
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution




More information about the Use-livecode mailing list