cards of a bg not recognized !?

André.Bisseret Andre.Bisseret at inria.fr
Sat Oct 14 02:58:41 CDT 2006


Dar,
Thank you very much, your guess was good :-)
I pasted a new card without any objects on it, and I discovered in  
the Place menu items that I had 2 groups with the same name "frame2" !
I deleted one and now it works nicely, just as it works with my  
"frame1".

Éric, thanks again for your answer ; I am noting the idea of  a  
workaround you suggested in my personal doc. ; I don't resort enough  
to "mark card"

Best regards from Grenoble
André


Le 13 oct. 06 à 19:58, Dar Scott a écrit :

>
> On Oct 13, 2006, at 3:33 AM, André.Bisseret wrote:
>
>> In the message box if I ask :
>> there is bg "frame2"
>> --I get  "true"
>> If I ask :
>> there is last cd of bg "frame2"
>> --I get "false"
>> If I ask :
>> the number of cd of bg "frame2"
>> -- I get "0" ; In fact I have more than a hundred cd with this bg ?
>
> This is a wild guess.
>
> Maybe those more-than-a-hundred-cards have a background with a  
> slightly different name.  The other name "frame2" might apply to a  
> background that still exists in the stack if the last one on a card  
> was removed instead of deleted.  (Backgrounds belong to the stack.)
>
> Move to a card with no groups and look at the names on the Place  
> menu item and see if a different one shows up.  Or check the name  
> of your group with the property inspector.
>
> Dar
>
> _______________________________________________
> use-revolution mailing list
> use-revolution at lists.runrev.com
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your  
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-revolution
>
>




More information about the use-livecode mailing list