Load URL doesn't send message

Eric Chatonet eric.chatonet at sosmartsoftware.com
Fri Jul 29 02:46:29 EDT 2005


Hi Jacque,

I found this thread this morning.
As for me I don't use libUrl for downloading urls from the web.
As you mentioned it, I do prefer to run my own pending message,  
checking the urlStatus until it's "cached" (and updating a progress  
bar).
I send the message every 10 milliseconds since I noticed that it was  
necessary with light files/broadband connection.
To write my "Retrieving data from the web" tutorial, I tried many  
methods: this one appeared the most reliable.

My two cents.

Le 29 juil. 05 à 04:33, J. Landman Gay a écrit :

> I'm using libURL 1.1.3b1 (apparently what ships with 2.6) and can't  
> get a message when the URL is done. I'm trying:
>  load url tURL with message "myMsg"

Best Regards from Paris,

Eric Chatonet.
----------------------------------------------------------------
So Smart Software

For institutions, companies and associations
Built-to-order applications: management, multimedia, internet, etc.
Windows, Mac OS and Linux... With the French touch

Free plugins and tutorials on my website
----------------------------------------------------------------
Web site        http://www.sosmartsoftware.com/
Email        eric.chatonet at sosmartsoftware.com/
Phone        33 (0)1 43 31 77 62
Mobile        33 (0)6 20 74 50 86
----------------------------------------------------------------




More information about the Use-livecode mailing list