Disappearing Image?

Ben Fisher boinjyboing at hotmail.com
Sun Jan 23 21:56:14 CST 2005


I just submitted the bug to Bugzilla (first time I've used Bugzilla)
If this is as annoying to you as it is to me, please help by voting on this bug (#2560)

I've found a couple workarounds. It seems like if you change other things in the properties box (blend, etc.) and then change the name, all is normal. Also changing the name in a script causes no difficulties.

     Summary: Changing name of image makes it disappear
           Product: Revolution
           Version: 2.5.1 A3
          Platform: PC
        OS/Version: All
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Images
        AssignedTo: engineteam at runrev.com<mailto:engineteam at runrev.com>
        ReportedBy: boinjyboing at hotmail.com<mailto:boinjyboing at hotmail.com>
         QAContact: enginebugs at lists.runrev.com<mailto:enginebugs at lists.runrev.com>

-Ben


>Recently I have come across a disturbing error while creating a game in Rev. I have imported a few 
>graphics as controls (not referenced). The weird part is that when I change the name of the graphic
 >and close the properties box, the image *disappears*. The control still exists, but all of its imagedata 
>transparent.

>This only happens when the name is changed with the Properties box. When I change the name 
>through a script, it works fine. I'm pretty sure that this isn't supposed to happen.

>In further investigation, it seems that the imagedata of the image is changed when its name is 
>changed. Why this should happen I don't know. Also, changing the name will sometimes work normally 
>when other properties are changed in the Properties box.

>I'm using the latest rev 2.5 on winxp.

>-Ben


More information about the use-livecode mailing list